Østerbro Kiosque

Velkommen

Velkommen til vores hyggelige kiosque, hvor kvalitet møder mangfoldighed i hjertet af byen! Vi er stolte af at tilbyde et nøje udvalgt sortiment af specialvarer, udsøgte vine og en bred palette af andre lækkerier, der tilfredsstiller enhver smag.

Vores mission er at bringe en unik shoppingoplevelse til vores kunder ved at tilbyde produkter, der ikke findes på de almindelige hylder. Lokalt producerede specialiteter til importerede vine, har vi noget for enhver lejlighed – uanset om du er på udkig efter den perfekte gave, skal holde en hyggelig middag eller blot ønsker at forkæle dig selv med noget lækkert.

Hos os er kvalitet og personlig service i højsædet. Vores passionerede team står altid klar til at vejlede og inspirere dig med deres ekspertise og kærlighed til det gode håndværk. Vi tager os tid til at lytte til dine ønsker og hjælpe dig med at finde præcis det, du leder efter.

Besøg os og opdag et skatkammer af gastronomiske oplevelser, hvor tradition møder innovation. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

FØLG OS:

ButiKKens services

  • Øl & Vin
  • Is & Slik
  • Sodavand

Østerbro Kiosque

Cvr.nr: 44046342

Åbningstider

Mandag
09:00 21:00
Tirsdag
09:00 21:00
Onsdag
09:00 21:00
Torsdag
09:00 21:00
Fredag
09:00 23:00
Lørdag
09:00 23:00
Søndag
Lukket
Hos os finder du blandt vores sortiment :
Gourmet-snacks
Håndlavet chokolade
Bolcher og lakridser
Økologiske drikkevarer
Specialøl
Unikke læskedrikke
Veganske snacks
og meget mere...