Vi tager socialt ansvar – Vi viser hensyn ❤

07 February. 2023

Ikke alle handicap kan ses. Nogle er usynlige.

NærKØB motiverer kædens medlemmer til at tillade fører- og servicehunde. Hunden er speciel trænet til at fungere som hjælper for mennesker med psykiske og/eller fysiske funktionsnedsættelser og kan hjælpe med praktiske ting, fx at samle personlige ejendele som nøgler eller dankort op eller med at åbne og lukke døre, derudover giver den mental støtte, når dens ejer bevæger sig ud i samfundet.

NærKØB opfordrer kædens butikker til at tage socialt ansvar og vise samfundshensyn ved bl.a. at støtte op om initiativer fra foreninger med medlemmer, som har synlige eller usynlige handicap, heriblandt personer der bærer Solsikkesnoren, som er det internationale symbol for et usynligt handicap, såsom angst, PTSD, ordblindhed, talehandicap, hørehandicap, hjerneskade, epilepsi, autisme, demens o.l. og signalerer til omverdenen, at man kan have brug for ekstra tid, tålmodighed eller hjælp.

NærKØB har desuden i flere år samarbejdet med FAIM – Foreningen For Autoimmune Sygdomme om at få kædens medlemmer til at tilbyde FAIM medlemmer toiletadgang ved akut behov og samtidig skilte med det genkendelige ”- Vi viser hensyn ❤”.

HUSK vil du have lokale butikker i morgen, så handel der i dag.

NærKØB – Tæt på dig

Butikskæden Nærkøb A/S – Danmarks største detail kæde med over 600 butikker fordelt over hele landet.

#kiosk#nærbutik#convenience#campingbutik#nærkøb#centerkiosk#tankstation#fremtidensbutik#detail#nærkøbexpress#ubemandetbutik

«
»