Historisk milepæl med butik nummer 400.

26 January. 2021

Butikskæden Nærkøb A/S har nu ramt en milepæl i kædens 20 år lange historie ved at runde 400 medlemmer og har i dag 402 medlemmer.

Butikskæden Nærkøb A/S vokser støt og har netop her i slutningen af januar rundet butik nummer 400 i rækken af butikker i hele Danmark, og fremtiden ser lys ud for den bundsolide kæde, der i de seneste tre år er vokset med hele 60 butikker årligt.

Tendensen er udelukkende positiv: Ifølge Nielsens seneste analyser er NærKØB den convenience-kæde, der står stærkest herhjemme, mens Scandinavian Retail Institute i sin 10 års-prognose melder, at NærKØB har en lys fremtid i den hårde konkurrence i convenience-segmentet.

– Vi er måske ikke den mest opsigtsvækkende kæde i Danmark, men til gengæld er vi overalt i landet. Vi vokser, og vi bliver ved med at vokse. Vi tør godt sige, at vi er Danmarks mest landsdækkende convenience-kæde. Vi rundede 20 år ved årsskiftet og har aldrig haft det bedre end lige nu. 400 butikker er en kæmpe milepæl for os, og vi er stolte af, at vi er nået så højt i antallet af butikker, der bærer vores logo og køber ind på vores tankegang.

«
»