Danmarks største detail kæde er runde 630 butikker.

28 March. 2023

Kæden vokser støt og har netop rundet butik nummer 636 i rækken af butikker i hele Danmark, og fremtiden ser lys ud for den bundsolide kæde. Nye nærbutikker åbner, og der kommer igen liv i tomme butikslokaler rundt omkring i landet til gavn for lokalsamfundet.

NærKØB var også den første kæde i Danmark, der åbnede en ubemandet butik.

Millioner af convenience varer er ekspederet hos kædens medlemmer, siden NærKØB fik sit allerførste medlem i 2001.

En positiv historie

– Hvor mange taler om butiksdød og overlevelse, så vil vi hellere fortælle en positiv historie om en branche, hvor det går fremad. I NærKØB mener vi, det går den rigtige vej med kiosker, små forretninger og nærbutikker. Der åbner nye butikker og nye typer af butikker overalt i Danmark, et af de tiltag kæden står bag er ubemandede/selvbetjeningsbutikker, oplyser administrerende direktør Jens O. Bylling Jensen.

– Vi har været en konstant i et skiftende butiksliv i Danmark, og vores karakteristiske logo med ”NærKØB-manden” er stadig synlig over hele landet. Vi er et kendt og anerkendt brand – både hos butiksejere og kunderne ude i landet. Når man ser NærKØB’s logo, er det lig med lokal forankring og høj kvalitet, tilføjer han.

NærKØB kæden giver størst mulig frihed til at tilpasse medlemsbutikkerne i lokalområderne. Det er tilladt at være med i andre koncepter, og butikkerne bestemmer selv, hvilke af NærKØB’s aftaler, de vil benytte. Det kan være alt lige fra rensetøj til grillpølser, og NærKØB forfølger konstant tidens trends og mulighederne for at forny butikkerne.

– Vores koncept giver mulighed for at differentiere sig. Det er ikke noget med, at alle butikker skal modtage så og så mange varer fra grossisten. Man kan vælge frit hos os. Har man for eksempel en grillbar eller et pizzeria, der lige er lukket i byen, er det oplagt at lave en nærbutik med et fastfood- eller et pizzahjørne.

– Der er mulighed for de mere traditionelle ting som spil, tobak, rundstykker og pakkeudlevering, men vi kan også hjælpe med at etablere tøj til rens, nøgler, gasudlevering, bake off, slush ice, isvafler og alle mulige andre ting, forklarer Jens O. Bylling Jensen.

Butikken i byen

– Det er utrolig vigtigt med en ”butik i byen”. Værdien kan slet ikke overvurderes. Det gælder det generelle liv i byen, det gælder huspriser, det gælder antallet af indbyggere og ikke mindst lokal tilknytning. Vores koncept giver mulighed for at skræddersy butikken til byens og lokalområdets behov. Det er en kæmpe styrke og grunden til vores vækst, siger Jens O. Bylling Jensen.

HUSK vil du have lokale butikker i morgen, så handel der i dag.

NærKØB – Tæt på dig

Butikskæden Nærkøb A/S – Danmarks største detail kæde med over 630 butikker fordelt over hele landet.

#kiosk #nærbutik #convenience #campingbutik #nærkøb #centerkiosk #tankstation #fremtidensbutik #detail #nærkøbexpress #ubemandetbutik

«
»