Endnu et hospital vælger NærKØB

13 December. 2021

I sidste måned valgte Kiosken på Bispebjerg Hospital at blive medlem af Butikskæden NærKØB, og nu bliver Shoppen på Kolding Sygehus også medlem.

Butikkerne på Aarhus Universitetshospital, Odense Universitetshospital, Bispebjerg Hospital, Regionshospitalet Herning m.fl. har gode erfaringer med butikskæden, og nu indleder NærKØB også samarbejde med Shoppen på Kolding Sygehus.

– Vi glæder os meget til samarbejdet og til at være med til at kunne servicere både patienter, pårørende og medarbejdere på hospitalet. Vi har samarbejdet med flere hospitaler gennem de sidste 20 år, og det har været meget succesfuldt og givet gode erfaringer, som vi kan bruge i Kolding, siger Jens O. Bylling Jensen, adm. direktør for Butikskæden Nærkøb A/S. Han tilføjer: – NærKØB’s koncept passer godt ind, da der er plads til både lokalt prisleje og sortimentstilpasning – til glæde for hospitalets indlagte, pårørende og medarbejdere.

Butikskæden Nærkøb A/S har samarbejdet med hospitaler de sidste 20 år og véd, at en veldreven butik, hvor man tilpasser sortimentet og lytter til hospitalets indlagte, pårørende og ikke mindst de ansatte på hospitalet er en succes. Vi tilbyder rigtig mange delkoncepter, som passer til denne butikstype. Man skal kunne servicere kunder, der lige har oplevet nok det største i verden: at blive forælder samt dem med både større og mindre skader og ikke mindst dem, hvor det drejer sig om alvorlig sygdom.

– Vi prioriterer naturligvis et bredt kiosksortiment med bl.a. gaveartikler, legetøj og produkter til personlig pleje. Derudover er der mulighed for et stort udvalg inden for mad, bageri og drikkevarer, fx kvalitetssandwich, salater m.m. Alle, lige fra medarbejdere til gæster på patienthotellet kan gøre hverdagen lidt lettere med noget fra vores hylder, fortæller Jens O. Bylling Jensen.

Butikskæden Nærkøb A/S – Danmarks største detail kæde med over 560 butikker.

Sammen står vi stærkere

#kiosk #nærbutik #convenience #campingbutik #nærkøb #centerkiosk #tankstation

«
»