NærKØB butikker sparer millioner på forsikringer

02 January. 2019

NærKØB butikker sparer millioner på forsikringer

Butikskæden Nærkøb A/S har indgået samarbejdsaftale med Brevis Forsikringsmæglere A/S.

Forsikringer er en jungle, som er svær at gennemskue. Jeg håber, at jeg har de rigtige forsikringsdækninger og summer, når skaden sker. Men det tager lang tid at kigge det hele igennem, og jeg ved faktisk ikke, om forsikringerne matcher mine behov, eller om jeg betaler for meget.” Sådan tænker mange butiksejere, når det kommer til forsikringer. Denne udfordring ønsker kæden nu at hjælpe deres medlemmer med.

For at kunne tilbyde medlemmerne en uvildig og professionel forsikringsrådgivning har Butikskæden Nærkøb A/S og Brevis Forsikringsmæglere A/S indgået en samarbejdsaftale på forsikringsområdet, hvor NærKØB anbefaler deres medlemmer at benytte Brevis’ rådgivning.

Samarbejdet med Brevis Forsikringsmæglere A/S sikrer, at vores medlemmer har de rigtige og mest optimale dækninger, når uheldet er ude. Samtidig sparer de en masse tid, som de i stedet kan bruge på at drive deres butikker,” siger adm. direktør Jens O. Bylling Jensen.

Brevis har gennemgået forsikringer hos udvalgte testbutikker, som har vist markante besparelser på op mod 43% samt en bedre forsikringsdækning. xxxx

«
»