NærKØB workshop og messe 2015

01 September. 2015

NærKØB workshop og messe 2015

Vi gentager succesen fra de sidste år og afholder Workshop og messe for vores medlemmer og potentielle medlemmer tirsdag den 22. september 2015.

Foredrag

Der bliver afholdt flere forskellige foredrag med brancherelevant information:

  • Tobaksmarkedet og nyt tobakskoncept

Det kan betale sig at arbejde med varerne, det er NærKØB og Scandinavian Tobacco Group Denmark projektet et tydeligt bevis på. Kom og hør om projektet og resultaterne, samt hvordan du selv med få tilpasninger kan skabe øget vækst.

  • Nye markedsføringskanaler – Bonus (loyalitet) efter engagement

Mobilmarkedsføring er et af de nyeste digitale medier inden for sociale medier og brugen af mobil APP er hastigt stigende. Kom og hør, hvordan du kan bruge din egen NærKØB APP med stempelkort til at markedsføre butikken overfor dine kunder. Præsentation af ny bonusaftale, som er med udgangspunkt i belønning efter engagement.

  • Fremtidens spilleautomater og spilleloven

Få viden og bliv opdateret med den nyeste udvikling inden for spilleautomater og spillelovgivning, herunder status for udlodningsmidler.

  • Markedsføring gennem internettet, SMS og de sociale medier

Få gennemgået flere forskellige løsninger omkring markedsføring / kundeklubber. Vi kommer ind på SMS løsninger, nethandel, hjemmesider med automatisk opkobling til de sociale medier og onlinevagtsystem.

  • Fremtidige betalingsløsninger

Få information om fremtidige betalingsløsninger eksempelvis mobil- og kontaktløs betaling samt forskellige udbydere, så du er klædt på til at kunne beslutte hvilke løsninger, du vil have i din butik.

Messeområde

I messeområdet er der mulighed for at købe specielle skarpe messetilbud, få præsenteret nyheder og delkoncepter, smagsprøver, få udleveret skilte og andet merchandise m.m.

Er du interesseret og potentielt medlem til kæden, kan du tilmelde dig på Kædekontoret tlf. nr. 7233 1933 eller på mail: info@naerkob.dk

«
»