Svendborg Sygehus vælger også NærKØB

12 January. 2022

Inden for de sidste par måneder er to sygehuse blevet medlem af Butikskæden NærKØB og ved årsskiftet blev der budt velkommen til Sygehus Kiosken i Svendborg.

NærKØB har allerede en del hospitaler i porteføljen, såsom Aarhus Universitetshospital, Odense Universitetshospital, Bispebjerg Hospital og Kolding Sygehus. Nu indledes samarbejdet med Sygehus Kiosken i Svendborg.

– Vi ser frem til samarbejdet og til at være med til at kunne servicere både patienter, pårørende og ansatte på sygehuset. NærKØB har samarbejdet med flere sygehuse gennem de sidste 21 år, og det har været vellykket og givet gode erfaringer, som vi kan bruge i Svendborg, siger Jens O. Bylling Jensen, adm. direktør for Butikskæden Nærkøb A/S. Han tilføjer: – NærKØB’s koncept passer godt ind, da der er plads til både lokalt prisleje og sortimentstilpasning – til glæde for sygehusets indlagte, pårørende og medarbejdere.

– Vi vægter selvfølgelig et bredt kiosksortiment med bl.a. gaveartikler, legetøj og produkter til personlig pleje. Et stort udvalg inden for mad, bageri og drikkevarer, fx kvalitetssandwich, salater m.m. er der også mulighed for. Hverdagen kan gøres nemmere noget fra vores hylder, og det gælder fra patienter, ansatte og til gæster på patienthotellet, udtaler Jens O. Bylling Jensen. – Kiosken skal kunne servicere kunder, der lige har oplevet nok det største i verden: at blive forælder samt dem med både større og mindre skader og ikke mindst dem, hvor det drejer sig om alvorlig sygdom. Butikskæden Nærkøb A/S har samarbejdet med hospitaler og sygehuse gennem mange år og véd, at en veldreven butik, hvor man tilpasser sortimentet og lytter til de indlagte, pårørende og ikke mindst medarbejderne på hospitalet er en succes. Vi tilbyder ganske mange delkoncepter, som passer til denne butikstype.

«
»