Danmarks største convenience kæde

26 October. 2018

NærKØB – Danmarks største convenience kæde

Flere og flere nærbutikker og kiosker vælger at blive en del af Danmarks største convenience kæde – Butikskæden Nærkøb A/S. Kæden er ekspanderet med over 30% det sidste år, i et detailmarked med stagnering og endda tilbagegang og har nu 275 butikker fordelt over hele landet.

Det er populært blandt lokale nærbutikker og kiosker at indgå i kædesamarbejde, og flere og flere butiksejere vælger at blive en del af NærKØB kæden. Medlemsskabet styrker butikkernes markedsposition med fælles markedsføring og er en løftestang for butikkens drift. Når flere butikker går sammen, bliver det enkelte medlem styrket, og den enkelte butiksejer oplever, at kædesamarbejdet giver markante synlige fordele.

Butiksekspansionen og populariteten for NærKØB medvirker også til, at kæden er blevet en endnu mere interessant samarbejdspartner for industrien, da styrkelse af kæden giver samarbejdspartnere større mulighed for samlet at nå ud til flere forbrugere gennem kædens 275 butikker.

Vi er glade for den positive udvikling og ser frem til fortsat at udvikle kæden i samarbejde vores grossister og øvrige samarbejdspartnere.

Butikskæden Nærkøb A/S – Danmarks største convenience kæde med 275 butikker fordelt over hele landet.

 

«
»