Butikskæden Nærkøb A/S runder historisk milepæl med butik nummer 300

28 January. 2019

Butikskæden Nærkøb A/S rammer nu en milepæl i kædens 18 år lange historie ved at runde 300 medlemmer.

Millioner af Conveniencevarer er ekspederet hos kædens medlemmer, siden NærKØB fik sit allerførste medlem i 2001.

– Det er en unik milepæl, vi er meget stolte af. Allermest fordi vi er nået hertil i kraft af medlemmernes forandringsvillighed og i høj grad den tilpasningsevne, de enkelte butikker har for at imødekomme de lokale forbrugeres behov. Idet Convenience i dag er forbrugernes ønske om bekvemmelighed og komfort, møder vores butikker forbrugerens behov lige der, hvor det er – lige fra udlevering af pakker til køb af ugeblade, spil, morgenbrød, tobak, slik, fastfood og is til hygge og selvfølgelig de varer, de lige står og mangler. Og jeg kan kun ydmygt takke forbrugerne for den tillid, de har vist vores medlemmer gennem nu 18 år, fortæller Jens O. Bylling Jensen, der er Adm. direktør i Butikskæden Nærkøb A/S.

NærKØB er den suverænt største frivillige kæde for selvstændige i kiosk/convenience sektoren og omfatter

både kiosker, nærbutikker, tankstationer, campingpladser og havnekiosker fordelt over hele landet.

 

I NærKØB arbejdes der ud fra visionen om at være Danmarks mest attraktive kæde for selvstændige butiksejere. Dette gøres ved at skabe et økonomisk fundament, der tilsikrer butikkernes fortsatte eksistens.

– Det er ikke nødvendigvis meget, vi har ændret ved kædens koncept gennem årerne, og NærKØB´s manden er stadig med. NærKØB indfører løbende nye koncepter, som følger tidens trende. Alt dette er kun sket ved topmotiverede medarbejdere med stort branchekendskab og villighed til at lytte til medlemmer og følge forbrugerne tendenser, siger Jens O. Bylling Jensen.

«
»