Nye nærbutikker åbner i tomme lokaler rundt omkring i landet

26 February. 2019

Nye nærbutikker åbner i tomme lokaler rundt omkring i landet

 

I løbet af det sidste år er der åbnet nye nærbutikker i tomme lokaler rundt omkring i landet. De tomme lokaler er blandt andet blevet forladt af Dagli’ Brugsen, OK Plus, DSB og 7-eleven, og de nye butikker er blevet en naturlig del af Butikskæden Nærkøb A/S, som omfavner diversiteten og de lokale butikkers forskelligheder.

 

Nye nærbutikker åbner, og der kommer atter liv i tomme butikslokaler rundt omkring i landet. Seneste skud på stammen bliver Kom Tit, der åbner en kombineret kiosk og spillehal den 1. marts i Middelfart. Butikslokalet har stået tomt siden Vin-manden sidste år lukkede butikken. I øjeblikket forhandler vi med en butiksejer i Fredericia, som har overtaget lokalerne efter en tidligere radio og tv butik, oplyser Adm. Direktør Jens O. Bylling Jensen fra Butikskæden Nærkøb A/S.

 

I løbet af det sidste år er der ligeledes åbnet nye nærbutikker i en række andre byer fordelt over hele landet. I NærKØB har vi bl.a. budt velkommen til Café Loppen Ramsing, som er de lokales samlingssted og rummer både kiosk, café og loppemarked. Sortimentet indeholder bl.a. friskbagt brød, øl og vand, apotekervarer, bland-selv-slik, varme drikke såsom kaffe, kakao og cappuccino samt en række dagligvarer. Herforuden er der både caféområde samt et område, hvor det er muligt at leje egen loppestand. I lokalerne har der tidligere været en Dagli’ Brugsen. Lignende butik, også tidligere Dagli’ Brugsen, er åbnet i Jungshoved Købmandsgaard, der ligesom caféen har ønske om at være byens samlingssted. Butikken er åbnet med et kiosksortiment og et privat kræmmermarked, hvor alle kan leje egen stand. Desuden har butikken tankanlæg på forpladsen.

 

I forbindelse med 7-Elevens lukning af banekiosker har DSB Ejendomme udlejet lokaler til nærbutikker og omfatter nu NærKØB kiosken på Struer Banegård, Banekiosken Kalundborg, Stationskiosken Espergærde og Stationskiosken Rungsted. Kioskerne har et bredt udvalg af kioskvarer suppleret med et udvalg af spiseklare take away måltider og sandwich.

 

Tanken Blåhøj genåbnede i august 2018, hvor tidligere ejere havde droppet at drive en OK Plus. Tanken Blåhøj blev medlem af NærKØB kort før åbningen og forhandler som udgangspunkt kioskvarer såsom tobak, øl, vand, slik, chips, brød, sandwich og grillmad.

 

Jens O. Bylling Jensen konstaterer, at NærKØB kædens fokus på lokalt tilpasset sortiment og medlemmernes mulighed for at deltage i forskellige frivillige delkoncepter med understøttende markedsføring er med at sikre de individuelle selvstændige butiksejeres mulighed for at drive forretning. Desuden understreger han, at NærKØB til stadighed ønsker at skabe økonomisk fundament, der tilsikrer butikkernes fortsatte eksistens, og alene det sidste år er kæden ekspanderet med over 30%.

 

Butikskæden Nærkøb A/S – ”Danmarks største convenience-kæde” har 308 butikker fordelt over hele landet.

«
»