Fremtiden rykker ind i NærKØB

18 June. 2021

Vi er med i åbningen af nok Danmarks første ubemandede butik.
Butikskæden Nærkøb A/S og Retail360.dk lancerer nyt butikskoncept.

Du er på vej hjem. Klokken er mange, og supermarkedet har lukket. Bare rolig. Du kører forbi en af NærKØBs nye ubemandede butikker, der har åbent 24/7. Du finder din mobil frem og tjekker ind ved at scanne en QR-kode i en APP. Du finder det, du skal bruge og scanner dine varer. Du betaler med mobiltelefonen og tjekker ud med en ny QR-kode. Det er nemt, bekvemt og på dine præmisser.

Det bliver nu til virkelighed! En lokal NærKØB på Sydsjælland åbner deres butik nr. 2 i Faxe – dog uden brug af ekstra personale. Det bliver den første butik af sin art og etableres i forbindelse med, at der bygges et nyt vaskeanlæg og tankstation lige udenfor Faxe.

En fantastisk mulighed for borgerforeninger, campingpladser og landsbyer.
Saml byens frivillige og start jeres egen butik, så I slipper for at skulle køre til nærmeste større by. Det sparer tid og kræfter, når de mest basale varer er tæt på. De frivillige kan være med til at bestemme sortiment samt hjælpe med at holde butikken ren og pæn.

Driver du en campingplads, er det en enestående måde at booste salget af dagligvarer hele året. Du kan nøjes med at have personale, der tjekker op på sortiment samt gør rent.

Sommerhusområder uden eksisterende butik i nærområdet er ligeledes et oplagt emne for en købmand, der ønsker at servicere sommerhusgæsterne, hvor de er på alle tider af døgnet.

Ubemandede butikker er fremtiden – Især lokalt

Konceptet er nyt i Danmark, men har eksisteret i Kina og USA et stykke tid. F5 Future Store lancerede deres første butik i Kina i 2014. Amazon GO åbnede deres første ubemandede supermarked med mere end 5.000 varer i februar 2020. Sverige åbnede deres første ubemandede butik i februar 2016. Og vi tester nu konceptet af i Danmark.

450 butikker er forsvundet – men er på vej tilbage!
Det er dyrt at drive butik i tyndt befolkede områder, især i gamle lokaler med utidssvarende inventar og behovet for at der altid skal være personale i åbningstiden.

Borgerdrevne butikker for under 10.000 om måneden.
Der kræves ikke meget mere end fast underlag og adgang til strøm for at kunne etablere en ubemandet butik i lokalsamfundet. Så snart den lokale borgerforening har investeringen på plads, kan vi hjælpe med det praktiske. Løsningen kræver ingen fastansat købmand og personale i samme omfang som ved en traditionel butik

Butikskonceptet er udviklet og bygges af Retail360.dk, der har specialiseret sig i konceptudvikling til detailbranchen. Det er en del af virksomhedens udbud af box-løsninger, hvor konceptet produceres i moduler og leveres 95% færdigmonteret på stedet.

#kiosk#nærbutik#convenience#campingbutik#nærkøb#centerkiosk#tankstation

«
»