Sommeren er på vej

07 June. 2013

Sommeren er på vej

Ifølge metrologerne ser det ud til, at vi får en varm sommer, så kæden anbefaler medlemmerne, at de får gjort deres butikker sommerklare.

For eksempel:

  • Kolde drikke. Sørg for at køleskabet er fyldt hele tiden, så der er kolde drikke til kunderne ligegyldig hvornår på dagen, de kommer.
  • Chokolade på køl. Chokoladebars i køleskabet om sommeren er en god måde at bibeholde salget og derved indtjeningen på vareområdet. Der findes holdere til montering indvendig på køleskabslågerne.
  • Impuls is. Sørg for at is boksen er fyldt op hele tiden, og den er placeret der, hvor kundestrømmen er i butikken. Markeringen om salg af is udenfor er også vigtigt.
  • Gammeldags is / softice. Boksen med gammeldags is skal være fyldt med varer og rengjort, så det ser indbydende ud, igen her er synlighed også meget vigtigt, så markering af dette vareområde skal også være udenfor butikken.
  • Slush ice. Her er synlighed også vigtigt, så placer maskinen ved disken, eller der hvor kundestrømmen er i butikken. Maskinen skal hele tiden være rengjort, så det ser indbydende ud. Prøv evt. en af de nye kaffeprodukter i et af kamrene.

Ovenstående er inspiration for medlemmerne. Så kunderne føler, at det er en butik, der sker noget i og derved får en rigtig god oplevelse i sommervarmen.

«
»